středa 2. února 2011

Společnost Microsoft vydává H.264 plug-in pro Google Chrome, slibuje podporu WebM video v IE9

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/02/microsoft-releases-h-264-plug-in-for-google-chrome-vows-to-supp/:
Těžko uvěřit, že neslavný " fragmentace "termín je nyní roznášeno v prohlížeči světě internetu, ale určitě dost, to je Microsoft používat termín dnes popsat odvážný nové oblasti žijeme palců Pokud budete vzpomínám, Google obhajoval své rozhodnutí nezahrnuje podporu H.264 nativně v Chrome, ale tvrdil, že WebM plug-iny byly přicházející do Safari a Internet Explorer 9 . Dnes, Microsoft trochu-sorta oplatil. Po vybavení na vydání Firefoxu add-on přinést plnou podporu Windows H.264 stroje, vybavení je uvolnění plug-in pro prohlížeč Chrome (pouze ve verzi pro Windows nyní), který poskytuje podporu pro H.264. Navíc, je to zavázala k podpoře třetího-party WebM video plug-inů, citovat, uživatelé "bude moci hrát WebM videa v IE9." Je to docela zřejmé, že Microsoft s touto jedinečnou příležitost prosadit svůj prohlížeč jako jeden, který podporuje vše, co (spíše než jen jeho vlastní preferovaný formát), ale bez ohledu na motivy, jsme jen rádi, že vidí rozdíly odložit a kompatibilitu zjištění priority.

Společnost Microsoft vydává H.264 plug-in pro Google Chrome, slibuje podporu WebM video v IE9 původně objevila na Engadget na St. 02.02.2011 14:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Slashgear | zdroje MSDN | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat