středa 2. února 2011

Lego bot postavena tak, aby zkušební Kno je tablet učebnice, lidské suverény sledovat radostně (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/02/lego-bot-built-to-test-knos-tablet-textbook-human-overlords-wa/:
Jen proto, že prvních pár tablet učebnice dodávány neznamená, že členové vývojového týmu Kno jsou neusnuli na vavřínech. Testování produktu na tabletu Kno pokračuje - a vypadá to, že Lego je na tom zvedání těžkých břemen. Už dát naše oblíbené plastové stavební bloky pro práci tím, že sestrojí stres Kno tester z Lego Technic dílů. Robot kontroluje obě Kno je čidlo okolního světla a schopnost jeho dotykové obrazovky přesně sledovat systému pero a ohání flicks. I když ne tak složitý jako replika Lego 2000 + let starý mechanický počítač , robot - s jeho hypnotickým kyvadlem-jako pohyb - stále radost pohledět. Podívejte se na video po přestávce.

Pokračovat ve čtení Lego bot postavena tak, aby zkušební Kno je tablet učebnice, lidské suverény sledovat radostně (video)

Lego bot postavena tak, aby zkušební Kno je tablet učebnice, lidské suverény sledovat radostně (video) původně objevila na Engadget na St. 02.02.2011 02:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CNET | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat