středa 2. února 2011

HP vypustí Digitální Skica a Pocket tabule, se stává novým učitelem mazlíček

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/02/hp-unveils-digital-sketch-and-pocket-whiteboard-gets-serious-ab/:
Ne, to není rumored HP / Palm WebOS vzdělávací tableta jsme slyšeli o tom, ale je to bezdrátový tablet v pořádku. Že tam nahoře je HP nové digitální Skica, a je to vlastně znamenalo pouze pro třídě - je to bezdrátově připojí k notebooku nebo desktopu umožňuje učitelům kontrolovat učební plány nebo kreslit diagramy, zatímco oni jsou chůzi po místnosti ujistit nikdo projde poznámky . Podložka sám, který bude k dispozici v březnu, pracuje s Sketchbook software HP Windows a je řekl, trvat přes 25 hodin na nabití. Ale to není vše HP chce dát ve školách. Je to také dostal nový Pocket Tabule své vzdělávací rukávu. Je to hodně podobně jako jiné digitální tabule v tom, že se může obrátit na téměř jakémkoliv povrchu plátna, ale to je zřejmě mnohem víc než ostatní přenosné tam, učitelé tak mohou snadno pohybovat to z třídy do třídy. To přijde s tří-tlačítko stylus a připojit k jakémukoliv notebooku nebo stolního přes USB.

Takže, co je zabývat se všemi vzdělávání-přívětivé nástroje? Jsou to vše je součástí nového HP Digital učení Suite a tlačit začít poskytovat skutečně komplexní tech nástroje pro K přes 12 třídách. Společnost není nic vážného, ale o poskytnutí škálu výrobků, a za dvě předtím zmínil, HP také uvolnění nový notebook vozíky, tenký klient, a prezentační stojan pro notebooky. Hej, my si to, děti jsou naše budoucnost a musíme naučit je dobře - ale neobviňujte nás HP, jen chtějí vidět tablet naší budoucí příští týden . Celou tiskovou zprávu a nízké-rozlišení obrazu tabuli po přestávce.

Pokračovat ve čtení HP vypustí Digitální Skica a Pocket tabule, se stává novým učitelem mazlíček

HP vypustí Digitální Skica a Pocket tabule, se stává novým učitelem mazlíček původně objevila na Engadget na St. 2.2.2011 07:45:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat