středa 2. února 2011

IOS nyní představuje 2% celkových provozních prohlížení webových stránek, Chrome kola 10% známky

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/02/ios-now-accounts-for-2-of-global-web-browsing-traffic-chrome-r/:
Po ploše oddaní stoupenci Windows 7 a Mac OS, na světě je třetí nejpopulárnější platformou pro prohlížení webových stránek se vyklube Apple IOS. Software, který umožňuje iPhone, iPod touch a iPads zaškrtněte byl poznán Čistá Žádosti odpovědný za více než dvě procenta z celkové provozní údaje analyzovány na internetových statistik Nejnovější zprávy - poprvé IOS překročení tohoto prahu. Spojené království a Austrálie měla více než pět procent každý, zatímco USA dosáhl v roce na 3,4 procenta. Ponechání operační systémy stranou, Chrome má nadále stabilní růst v prohlížeči vpředu a nyní činí 10,7 procenta podíl, více než zdvojnásobil svůj krajíc z tohoto období loňského roku . Internet Explorer má celkově klesl na nejnižší úroveň ještě na 56 procent, nicméně Net Applications ukazuje, IE8 je zobrazeno pěkný růst. Tak alespoň vypadá to, jako že jsme konečně připraveni pohřbít zombie známé jako IE6 a IE7, bez ohledu na ostatní prohlížeče, jsme se rozhodli přejít na.

Pokračovat ve čtení IOS nyní představuje 2% celkových provozních prohlížení webu, Chrome kola 10% známky

IOS nyní představuje 2% celkových provozních prohlížení webu, Chrome kola 10% známky původně objevila na Engadget na St. 02.02.2011 05:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | zdroje Net Applications (IOS) , (Chrome) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat