středa 2. února 2011

BMW NFC klíč je vaše vstupenka do jízdy, a vy byste měli starat (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/02/bmws-nfc-key-is-your-ticket-to-ride-and-you-should-care-video/:
Near Field Communication ( NFC ) je tvarování až bude jedním z nejžhavějších trendů pro rok 2011 tech teď, že platební systémy a nové telefony (vedený perníku sestavení Android a pravděpodobně blízko-termín IOS Release ) dělají jejich cestu do USA a Evropě. Přidat BMW do rostoucího seznamu podporovatelů se svými hlavními NFC budoucnosti. Bimmer výzkumníci představit propojení klíč k vozu navigační a zábavní systém umožňuje, aby se rezervace hotelu či letenky nákup vlaku, například. Dalo by se pak stáhnout letenku přímo z vašeho vozu na klíč, který by pak mohla být použita k vlaku. Později, klíč k vašemu bankovní informace mohly být použity k vypořádání hotelový účet. BMW věří, že její přístup je mnohem bezpečnější než NFC-umožnil mobil, protože její systém je tak uzavřen a šifrované. Možná. Ale my jsme ještě větší pravděpodobnost, že náš mobilní telefon v kapse při cestování, než je klíč k automobilu zaparkovaném několik set kilometrů daleko. Samozřejmě, nic nám brání poklepáním klíč k našemu mobil a přenos dat - to je ještě ve fázi výzkumu a vývoje po všem. Proklikejte pro video.

Pokračovat ve čtení BMW NFC klíč je vaše vstupenka do jízdy, a vy byste měli starat (video)

BMW NFC klíč je vaše vstupenka do jízdy, a vy byste měli starat (video) původně objevila na Engadget na st. 2.02.2011 06:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje BimmerToday (YouTube) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat