středa 2. února 2011

Yahoo: nestandardní IMAP implementace vinu na Windows Phone 7 úniku dat

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/02/yahoo-nonstandard-imap-implementation-to-blame-for-windows-phon/:
A konečně, co se na světě čekali: vysvětlení od Yahoo s ohledem na jeho roli ve Windows 7 Telefon úniku dat-gate . (A my předpokládáme, že máte lepší návrh?) Tady to je, v plném rozsahu:
Yahoo! Mail je široce dostupný na několik desítek milionů mobilních telefonů, včetně těch, které běží na Apple IOS, Android, Nokia Symbian, a RIM. Problém na Windows Telefony jsou specifické, jak se společnost Microsoft rozhodla zavést IMAP pro Yahoo! Mail a nemá vliv Yahoo! Mail na těchto dalších mobilních zařízeních. Yahoo! nabídlo, že zajistí Microsoft blízko-termín řešení pro provádění oni si vybrali, a je povzbudivé Microsoft přejít na standardní způsob integrace s Yahoo! Mail, který by vyústil v permanentní fix.
Teď víme, co si myslíte: Proč se všichni vždy výběrem na IMAP? Ale aspoň, že tvrdě pracujeme na opravu, a nakonec, že to, co je skutečně důležité.

Yahoo: nestandardní IMAP implementace vinu na Windows 7 Telefon úniku dat původně objevila na Engadget na St. 2.02.2011 11:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat