středa 2. února 2011

Chevrolet Volt 408 a Nissan Leafs prodal v USA během ledna, omezená nabídka pravděpodobně na vině

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/02/408-chevrolet-volts-and-nissan-leafs-sold-in-us-during-january/:
Chevy Volt a Nissan Leaf jsou podobní v mnoha ohledech: oba se spoléhají na elektromotory pro jejich pohyb, oba si vysloužili Auto roku ocenění (Volt v Severní Americe , Leaf v Evropě ), a oba měli úžasně nízké prodeje v jejich prvních pár měsíců v prodeji. Lednové čísla mají jen přijít a Volt ukazuje cestu s 321 vozidly prodán nebo pronajat, zatímco Nissan skóre ještě slabší 87 nákupů. Že se vyrovná postavy 326 a 19, příslušně, pro měsíc prosinec. Než jsme se všichni začít odepsala EV jako DOA (opět), pojďme si uvědomit, že obě společnosti mají masivní back-příkazy pro jejich elektrifikovaná lidi dopravci, nás vede k přesvědčení, že nejpravděpodobnější příčinou tohoto pomalého pramínek dodávek je omezená nabídka spíše než slábnoucí poptávky. Objem výroby Volt a Leaf se očekává, že rozjet, jak jdeme kupředu, takže panika je nevhodná - pokud jsme přišli asi do ledna 2011 a jsou stále při pohledu na méně než tržby Joojoo podařilo.

Chevrolet Volt 408 a Nissan Leafs prodal v USA během ledna, omezená nabídka na vině pravděpodobně původně objevila na Engadget na st. 02.02.2011 08:10:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Zelená auta zprávy , PluginCars | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat