středa 2. února 2011

OnLive je all-you-je-jíst PlayPack nyní k dispozici za 9,99 dolarů za měsíc

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/01/onlives-all-you-can-eat-playpack-now-available-for-9-99-per-mo/:
OnLive, setkat předplacené služby. Není to 15.ledna den jsme měli původně označený, ale to bez ohledu na to teď nastal čas. Společnost má zavedený PlayPack, který za 9,99 dolarů každý měsíc vás dostane neomezený přístup k výběru titulů. Neexistuje žádný dlouhodobý požadovaný závazek, a vaše uložené hry zůstanou na serverech po dobu nejméně jednoho roku po zrušení, by si to rozmyslíte a rozhodnete se vrátit. K dispozici je 38 her z čeho vybírat v první, včetně BioShock, Prince of Persia, a Alien Shooter, s více tituly slíbil "na pravidelném základě." Předchozí plány - zdarma ukázky, multi-denní pronájem a nákup à la carte - jsou také stále kolem. Není to nepřesné myslet na to jako rané-den Netflix Instant hodinky, ale čerpání ze stejné analogie, bude to trvat někdy-rozšiřující knihovnu silných titulů (velké i malé) zachovat dynamiku děje. A nenechte se mýlit, my jsme opravdu zakořenění pro tebe . Tisková zpráva a seznam titulů po přestávce.

Pokračovat ve čtení OnLive vše-you-lze-jíst PlayPack nyní k dispozici za 9,99 dolarů za měsíc

OnLive je all-you-je-jíst PlayPack nyní k dispozici za 9,99 dolarů za měsíc původně objevila na Engadget na út. 01.2.2011 18:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Joystiq | zdroje OnLive | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat