středa 2. února 2011

Mísa síť nabízí 1 miliardy dolarů na nákup úpadce satelitní / anténa společnosti z důvodů jen to ví

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/01/dish-network-offers-1-billion-to-buy-a-bankrupt-satellite-anten/:
Síť mísy se dohodla na koupi DBSD, společnost v současné době v Chapter 11 konkurzní ochrany, který je údajně pracuje na systému, který navazuje satelitní a pozemní-založené antény komunikace pro bezdrátové telefonní a internetové služby, čeká na schválení FCC. Myčky kolíky kupní cenu přibližně 1000000000dolar (s jistými úpravami), včetně úroků z dluhů DBSD je. Přesně to, co jeho plány společnosti jsou stále záhadou, jak Hollywood Reporter cituje analytiky, jako mystifikoval Craig Moffett navrhovat teorie, včetně bezdrátové internetové služby, mobilní televize, nebo integrovaný satelitní / telefon / TV svazek konkurovat kabelové operátory. SpaceNews.com má nejrozsáhlejší zhroucení, z původní Myčky +45.000.000dolar investici zpět v roce 2009, nedávné rozhodnutí FCC v podobné hybridní služby z LightSquared , které mohou způsobit DBSD spektru a technologie, aby náhle mnohem cennější. Ať už to je, oni za to stojí za to psát strašně velký kontrolu, ale můžeme si pomoci, ale zajímalo, jestli by nemohli mít zlomené některé z těchto peněz z řešit celou otázku TiVo .

Pokračovat ve čtení mísa síť nabízí 1 miliardy amerických dolarů na nákup úpadce satelitní / anténa společnosti z důvodů, pouze to ví

Mísa síť nabízí 1 miliardy dolarů na nákup úpadce satelitní / anténa společnosti z důvodů jen to ví, původně objevila na Engadget na Út. 01.2.2011 19:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Mísa | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat