středa 2. února 2011

Verizon iPhone půjde o obecné prodeji v 7h ráno dne 10. února si můžete rezervovat 9. února

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/02/verizon-iphone-will-go-on-general-sale-at-7am-on-february-10th/:
Apple právě oznámila, že zítra ráno se brzy Verizon iPhone pre-objednávky bude k dispozici prostřednictvím on-line obchod také - začíná na 3AM, k dispozici aktuální VZW předplatitele pouze, a prodávaný na nejprve-přijít, nejprve-podával základ. Vhodnější zprávy, ale lze nalézt hlouběji ve společnosti tisková zpráva, která uvádí, že před-objednávky budou otevřeny pro veřejnost 9. února, kdy si budete moci rezervovat nebo mít jednoho ze dne spuštění den, 10. února. Obchody otevřou své brány dříve, 7 - odpovídající AT & T brzké zahájení pro iPhone 4 původní zahájit cestu zpět v červnu - dostupnost a budou široká, zahrnuje Apple cihel a malty Stores, Verizon 2000 + maloobchodních míst, vyberte partnery, a dokonce i kašpar 1-800-2 JOIN V telefonní číslo můžete volat. Takže, opravdu, jen lidé opustili, aniž by iPhone Verizon 11. února by měly být ty, které dělají ne vlastně chtít jeden.

Pokračovat ve čtení Verizon iPhone půjde o obecné prodeji v 7h ráno dne 10. února si můžete rezervovat 9. února

Verizon iPhone půjde o obecné prodeji v 7h ráno dne 10. února si můžete rezervovat 9. února původně objevila na Engadget na st. 02.02.2011 09:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat