sobota 29. ledna 2011

Callaway Upro mx nabízí dotykový displej GPS golfistů, toužíme po vydání Caddyshack (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/29/callaway-upro-mx-offers-touchscreen-gps-to-golfers-we-long-for/:
Lidi na Callaway právě oznámila mx Upro, reakci na zařízení se tak pokorně jen " iPhone GPS technologie golf . " PND pro golfisty nejsou přesně vzácné, ale nové Upro tvrdí, že je pouze jeden balení "hi-rozlišení skutečné letecké snímkování" o 25.000 různých kurzů. To se může pochlubit také multi-dotykový displej a optický gesto prstu navigace, stejně zabil režimů zobrazení: Virtuální Zelená nabízí přesné uvedení vzdálenosti, Smart View zobrazuje nejlepší úhel pro každý výstřel, a ProMode funkce video nadjezdy. Kdo ví, pokud by mohly být pozemky Bill Murray v tie-můžeme vlastně být naváděny k vyzvednutí klub a ... Ach, kdo jsme si srandu? Mx Upro na pultech obchodů v květnu u $ 199, a můžete si vyzkoušet video zařízení v akci po skoku - to je, když to tak houpačka.

Pokračovat ve čtení Callaway Upro mx nabízí dotykový displej GPS golfistů, toužíme po vydání Caddyshack (video)

Callaway Upro mx nabízí dotykový displej GPS golfistů, toužíme po vydání Caddyshack (video) původně objevila na Engadget na so. 29 leden 2011 04:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Callaway | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat