sobota 29. ledna 2011

Sledujte Pro Bowl praxe očima Michael Vick - a jeho ContourHD 1080p helmu vačka

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/28/watch-pro-bowl-practice-through-michael-vicks-eyes-and-his-c/:

Tento víkend je NFL Pro Bowl by mohl být jedním z více zbytečných brýle v americkém sportu, ale protože není nic, co je v sázce, NFC trenéři dovoleno Michael Vick popruhu ContourHD 1080p kamera na přilbě během praxe - a z toho vyplývající pár okamžiků záznamu jsou dost děsivý, pokud jste fanoušek fotbalu. Dali jsme 1080p docela slušné hodnocení , a to jistě přináší zde: dostanete se dívat Vick rozbít choulí, vypálit předat Jason Witten, ruce pryč Adrian Peterson, a spustit play-akce Witten, celou dobu výměna nějaké přátelské klábosení s Matt Ryan a Drew Brees. To by mohlo být ve skutečnosti mnohem zajímavější, než profesionální míse sám, vlastně. Teď už jen NFL by nechal Aaron Rodgers nosit jeden z těchto průběhu Packers 'Super nevyhnutelné vítězství Bowl, my bychom rádi jako škeble.

Sledujte Pro Bowl praxe prostřednictvím Vick oči Michael - a jeho ContourHD 1080p helmu vačka původně objevila na Engadget na Pá. 28 leden 2011 18:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje NFL.com | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat