sobota 29. ledna 2011

Moovida nové multimediální centrum software má skvělý vzhled, tak-tak osobnost

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/28/moovidas-new-media-center-software-has-great-looks-so-so-perso/:
S Microsoft plánuje odklon od prostoru HTPC a posun k Windows Media Center embedded produktů, snad gang na Moovida hledá vzít Redmond místo v segmentu domácího kina geek. Společnost má rozpoutala krásná nová média nacházíte UI názvem 'ponořené', který je poháněn 3D herní engine, což dělá jeho mediálním centrem evangelické pohled staromódní ve srovnání. Tam je strmá cena za tento digitální pastvou pro oči, nicméně, jak aktuální verze postrádá schopnost stream obsah - takže žádné Netflix, Hulu, YouTube nebo pro vás. Moovida software i balení základní desktop-optimalizované uživatelské rozhraní, 'Core', který poskytuje automatické zálohování a média katalogizace, synchronizuje hudby a videa s periférie, a hraje nějaké non-DRM obsah známo, že muži. V současné době v beta verzi, Moovida slibuje větší funkčnost v budoucích verzích a můžeme jen doufat, že znamená, streaming schopnost je brzy, stejně jako v bezprostředně.

Moovida nové multimediální centrum software má skvělý vzhled, tak-tak osobnost původně objevila na Engadget na pá. 28 leden 2011 19:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Yahoo! | zdroje Moovida | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat