sobota 29. ledna 2011

Studie ostuda! Mobilní uživatelé zacházet nešetrně kolem na internetu při sledování televize

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/29/study-shocker-mobile-users-piddle-around-on-the-internet-while/:
Volejbalistky na tlumiče pérování , lidi: lidé dělají víc než jen koukat na televizi, když sledujete televizi. Studie více než 8000 osob ochotných z Nielsen a Yahoo nedávno zjistili, že přibližně 86 procent mobilních uživatelů internetu po celém pohrát na jejich zařízení, a zároveň se nachází v přední části trubky. Zdá se, že Googling náhodné fakta, kontrola jejich Facebooku novinek a viděli, kdo si v minulosti tweeted 30 sekund bylo na vrcholu seznamu činností k tomu při sledování, ale kupodivu, celých 20 procent přiznal k hledání více informací o komerční oni v poslední době viděl. Hit zdroj odkaz níže (PDF), aby okamžitě bombardováni s fakta a čísla, ale první, obnovovací, které se živí TweetCaster. Aha, tak mnohem lepší.

Studie ostuda! Mobilní uživatelé zacházet nešetrně kolem na internetu při sledování televize původně objevila na Engadget na so. 29 leden 2011 07:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Nielsen / Yahoo [PDF] | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat