sobota 29. ledna 2011

Cella energie říká, že jeho vodíkové palivo mikroperliček by vaše auto, cena $ 1,50 za galon

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/28/cella-energy-says-its-hydrogen-microbeads-could-fuel-your-car-c/:
Cella energie říká, že jeho vodíkové palivo mikroperliček by vaše auto, cena $ 1,50 za galon
Vaše průměrná vodík-poháněl auto je zázrak moderní vědy - palivový článek prosévání elektrony z čisté H2 a vyzařují nic než voda - powered by velká, těžká, high-tlakové nádoby na plyn. Cella energie je zde, aby příkop tank, co nejprve vyvinula prostředek ke skladování vodíku v mikrovlákna, které by mohly značně zjednodušit konstrukci těchto vozidel. Ale snad ještě působivější je "syntetické palivo" společnost pracuje na který je v podstatě čistý vodík zachycen do mikroperličkami. Víte, takovou, jakou se vznáší ve vašem šampon a dát si vlasy, které extra lesk, ale výbušný. Podle Cella tyto korálky lze nalít do nádrže vozu se spalovacím motorem (pravděpodobně pozastavena v nějaké tekutiny), a bez úprav, to auto poběží v pohodě. Nejlepší zprávou je, že tato směs stojí pouze $ 1,50 za galon - nebo budou nakonec. Prý. Možná, že?

Cella energie říká, že jeho vodíkové palivo mikroperliček by vaše auto, cena $ 1,50 za galon původně objevila na Engadget na pá. 28 leden 2011 19:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink GizMag | zdroje Cella energie | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat