sobota 29. ledna 2011

Android 2.3 bezpečnostní chybu ukazuje microSD přístup zranitelnost

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/29/android-2-3-security-bug-shows-microsd-access-vulnerability/:
Výzkumný pracovník na North Carolina State University je varování Android 2.3 chyba zabezpečení, která umožňuje útočníkům přístup k vašim osobním údajům, další důkaz , že perník není všechno, cukr a koření (za spravedlivé, že SMS otázka má protože been napraveno ). Podle Xuxian Jiang, chyba umožňuje hrozbami z webových stránek přístup a nahrát obsah uživatele microSD karty, včetně hlasové zprávy, fotografie a online bankovnictví informace na vzdálený server. Chyba zřejmě připomíná podobnou chybu v předchozí verzi Android, myslel k byli řešeny s Perník. Nicméně, jak Ťiang zdůrazňuje, že je oprava snadno obejít. Kromě odstranění karty microSD, vypnout JavaScript, nebo přepínání na třetí-party prohlížeč, Android 2.3 uživatelé mají jen málo jiných možností v squashing chyba. Lidi na eWeek hlásil, že Google pracuje na řešení problému, ale není tu ani slovo o tom, kdy můžeme očekávat update.

Android 2.3 bezpečnostní chybu ukazuje microSD přístup zranitelnost původně objevila na Engadget na so. 29 leden 2011 10:57:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje North Carolina State University | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat