sobota 29. ledna 2011

Barva koutek vydělá velmi rané, velmi neoficiální Android 3.0 voštinová křídla

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/28/nook-color-earns-its-very-eary-very-unofficial-android-3-0-hone/:
Jedna z prvních věcí, které se stane po nové platformě emulátor přestávky volné je to banda hackerů mnohem chytřejší než my sehnat to, rozdělit, a port to bez ohledu na to hodí. V případě tohoto týdne Android 3.0 voštinová náhledu, "co je praktické" bude kout Barva , která vládne jak možná nejlevnější slušné kvalitě-Android tableta peníze můžete v současné době koupit. Přirozeně, na xda-vývojářů závit děje předmět jako my mluví, přičemž Current Port je řekl, aby byl opravdu slow a většinou zlomený - ale pak zase, tento druh popisuje současný stav emulátoru sám. Dobrou zprávou je, že developer říká, že plány na práci na akceleraci grafiky zlepšit výkon přes víkend, takže s trochou štěstí, Xoom může mít nějaký neoficiální soutěži před příliš dlouho. Postupujte podle přestávka pro další výstřel.

[Díky, s30zgt]

Pokračovat ve čtení kout Barva vydělá velmi rané, velmi neoficiální Android 3.0 voštinová křídla

Barva koutek vydělá velmi rané, velmi neoficiální Android 3.0 voštinová křídla původně objevila na Engadget na pá. 28 leden 2011 17:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje xda-developers | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat