sobota 29. ledna 2011

Verizon zapne iPhone 4 pre-order odpočítávání, stávající zákazníci mohou objednat 3. února ve 3 hodiny ráno

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/29/verizon-turns-on-iphone-4-pre-order-countdown-existing-customer/:
Vinná réva se již náznak na načasování iPhone Verizon 4 pre-objednávky, ale teď, být absolutně jisti, nikdo jim chybí, máme odpočítávání! Horlivý iPhone rozjetého vlaku propojky bude muset zůstat až do 3AM EST 3. února, aby si jejich objednávky z "vyhrazené množství" mobilních telefonů, které budou přiděleny na nejprve-přijít, nejprve-podával základ - pravděpodobně má být dodáno na že 10.února datum startu všichni to už předvídat tak dlouho. Bohužel pro nově příchozí Verizon, bude smlouva s síť je nezbytným předpokladem pro přihlášení, když odpočítávání vyprší.

[Díky, Jarrett a Anthony]

Pokračovat ve čtení Verizon zapne iPhone 4 pre-order odpočítávání, stávající zákazníci mohou objednat 3. února ve 3 hodiny ráno

Verizon zapne iPhone 4 pre-order odpočítávání, stávající zákazníci mohou objednat 3. února ve 3 hodiny ráno původně objevila na Engadget na so. 29.leden 2011 01:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Verizon Wireless | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat