sobota 29. ledna 2011

Amazon vyvalit Netflix-jako video streaming pro předplatitele vlády?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/29/amazon-rolling-out-netflix-like-video-streaming-for-prime-subscr/:
Pověsti o Amazon buď kupní Netflix nebo zahájení konkurenční možnosti byly již krouží a nyní jeden z našich čtenářů říká, že je vidí neomezené video streaming sekci, která doplní současný Amazon VOD možnosti. To je pěkný bonus za $ 79/year balíček, který v současné době přidává několik dopravu zdarma bonusy a že by bylo levnější na ročním základě, než Pozor Okamžitě Netflix je (95.88 dolar.) Jak je vidět výše a v galerii, skládá se z "neomezené, obchodní -free, rychlé dělení 5.000 filmy a televizní pořady "s výběry, které odrážejí Pozor Okamžitě katalogu blízko. Rozlišení je zřejmě omezen na "docela solidní" 480p SD, ale je tu ani slovo o audio nebo možností titulků. Budeme čekat, až uslyší, jestli někdo vidí podobné stránky před převzetím široké zavádění, ale určitě to vypadá, že tam mohlo být konečně životaschopný konkurentem juggernaut Netflix .

[Díky, Pavel]

Amazon vyvalit Netflix-jako video streaming pro předplatitele vlády? původně objevila na Engadget na so. 29 leden 2011 15:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat