sobota 29. ledna 2011

Další update PS3 prý přidat 'Online Uložení' pro PlayStation uživatele Plus

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/29/next-ps3-update-rumored-to-add-online-saving-for-playstation-p/:
Řekněme, že to s námi, nakonec PS3 firmware update, který vlastně dělá něco užitečného! Vyrostli jsme tak zvyklí na Sony osvěžující software na konzole jen proto, aby navzdory jailbreakers , že jsme skoro začali věřit, že je všechno slovo "update" s sebou nese. Ale tady přichází Kotaku se slovem, které v3.6 pro PS3 firmware přijde s úhledný malý přídavek: ukládání hry do oblak. To se zdá velmi logický krok směrem k poskytování Sony celkový cíl poskytnout uživatelům komplexní, integrovanou zkušenosti . Opravdu, během prezentace NGP , host Hideo Kojima specificky podle uložení PS3 hru na konzoli a obnovení ji na další generace přenosné . "Online Uložení", jak se Sony pokládaný být volat to, by byl kanál, jehož prostřednictvím které lze realizovat, i když to nevypadá, jako to bude zadarmo. Kotaku 's prameny uvádějí, že to bude součástí PlayStation Plus předplatné, alespoň zpočátku. Přesto jsme jako oblak skladování, a pokud to znamená, že nikdy vidět jiný pevný disk znovu, všichni jsme na to.

Další update PS3 prý přidat 'Online Uložení' pro PlayStation uživatelů Plus původně objevila na Engadget na so. 29 leden 2011 13:10:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Kotaku | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat