sobota 29. ledna 2011

Plantronics Calisto 800 hlasitý a Voyager Pro UC headset, aby concalls pohodě znovu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/28/plantronics-calisto-800-speakerphone-and-voyager-pro-uc-headset/:
Plantronics Calisto 800 hlasitý a Voyager Pro UC headset, aby concalls pohodě znovu
Bychom všichni raději být letecky převezen do nějaké exotické, karibské místo pro naše další firemní get-společně, ale v těchto těžkých ekonomických časech někdy dobré 'ol audio mostu dává největší smysl. Stále více těch, concalls se děje přes jakési VOIP mostu, a Plantronics 'nejnovější jsou na to připraveni. První na řadě je Calisto řady 800 "multi hlasitý" zařízení, které nabízejí připojení k analogové telefonní linky, mobilního telefonu přes Bluetooth, a dokonce i PC přes USB. To vám umožní snadno vytočit do téměř cokoliv a samozřejmě nabízí plně duplexní hlasitý telefon s potlačením šumu a LCD s ID volajícího. K dispozici je i volitelný bezdrátový mikrofon, který můžete odprásknout na stůl tak, nářek celého týmu QA bude zvedl náklad a jasné.

Plantronics Calisto 800 hlasitý a Voyager Pro UC headset, aby concalls pohodě znovu Nová je také revidovaná verze Voyager Pro UC , spíše tradiční Bluetooth headset s rozšířenou boom pro lepší hlas vyzvednutí a schopnost dvojice na mobilní telefon a PC (přes malý adaptér USB) současně. To bude ještě dělat, A2DP , takže si držet hudbu nebude jen melodie uslyšíte. Oba vypadají, že je k dispozici nyní, a to jak start na 199,95 dolarů, čímž je mimo dosah pro většinu non-korporační účastníků.

Pokračovat ve čtení Plantronics Calisto 800 hlasitý a Voyager Pro UC headset, aby concalls pohodě znovu

Plantronics Calisto 800 hlasitý a Voyager Pro UC headset, aby concalls pohodě opět původně objevila na Engadget na pá. 28 leden 2011 22:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Plantronics Calisto 800 , Voyager Pro UC | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat