sobota 29. ledna 2011

OSN: celosvětový hit uživatelů internetu dvě miliardy, mobil předplatné top pět miliard

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/28/un-worldwide-internet-users-hit-two-billion-cellphone-subscript/:
OSN Mezinárodní telekomunikační unie předpověděl loni na podzim, že počet uživatelů internetu na celém světě by zasáhla dvě miliardy do konce roku 2010, a to je teď vydal jeho úplnou zprávu, která potvrzuje jen, že - 2,08 miliardy, které mají být konkrétní. Vzhledem k tomu, ITU Hamadoun konstatuje, Toure, že číslo představuje obrovský skok od pouhých 250 milionů uživatelů internetu, která existovala před deseti lety, a to znamená, že zhruba jedna třetina světové populace má nyní přístup k internetu nějakého druhu - z těch, 555 milionů pevných širokopásmových předplatné, a 950 milionů mobilních širokopásmových. Jen tak působivá, jak to (ne-li více), je počet mobil předplatného na celém světě, který má nyní překročil pět miliard. To je až od 500 milionů EUR v počátku roku 2000, ačkoli agentura uvádí, že je to jen za "předplatné", a ne jednotlivých uživatelů. Jakýmkoli způsobem si krajíc to však, že je docela rekord růstu pro první desetiletí 21. století.

OSN: celosvětový hit uživatelů internetu dvě miliardy, mobil předplatné top pět miliard původně objevila na Engadget na pá. 28 leden 2011 17:15:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink @ BryanAlexander (Twitter) | zdroje ITU , AFP | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat