pátek 21. ledna 2011

Emblaze První Else UX inženýr obsahoval HP / Palm, magie vychází

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/21/emblaze-first-else-ux-engineer-embraced-by-hp-palm-magic-ensu/:
Pamatujte si, že den, kdy Emblaze ohromeni na světě, jeho první Else "smrt hlavního menu" smartphone? Co ostuda , co? I když je nepravděpodobné, že by řekl, Linux sluchátko bude někdy vzkříšen, je tu malá šance, že kousky jeho dědictví bude předán na jiné výrobky. Například nedávný LinkedIn newsletter nás vedly k jednomu Itai Vonshak kdo byl vedoucí designér za první Else geniální, fascinující UI. Nyní, podle jeho profilu, náš člověk se nedávno přestěhovala do HP / Palm pohodlný domek k tomu UX strategie. Zda to znamená, webOS dostane plátek, který zprávy akce menšiny, nevíme, ale že to bude zajímavé vidět, co Vonshak překvapí nás se na HP / Palm akce příští měsíc. Pro tuto chvíli, je tu hands-na videu první Else po přestávce za starým časům.

Pokračovat ve čtení Emblaze První Else UX inženýr obsahoval HP / Palm, magie vychází

Emblaze První Else UX inženýr obsahoval HP / Palm, magie vychází původně objevila na Engadget na Pá. 21 leden 2011 13:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje LinkedIn | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat