pátek 21. ledna 2011

Sony Reader app konečně k dispozici pro Android, pracuje pouze s 2,2 nebo vyšší

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/21/sony-reader-app-finally-available-for-android-only-works-with-2/:
No, je to o čase! Věděli jsme, že Sony byl prepping některé aplikace Reader jít spolu s jeho fyzickou Pocket , denní a Touch Edition e-čtenáři, a když to může mít vynechal, že prosince datum vydání , verze Android z app je nyní k dispozici na trhu. Zdarma app je docela hodně, co byste čekali - můžete se přihlásit pomocí uživatelského jména a automaticky synchronizuje dříve zakoupené knihy, a stejně jako čtenáři e-, ale také podporuje epub a PDF formátu. Kromě toho můžete snadno zvýraznit text a upravit písmo a nastavení jasu přímo ze stránky vašeho čtení. Stáhli jsme app a zjistil, že je docela slušné, ale obchod zástupce spustí v prohlížeči než v aplikaci. Připraveno pro kroucené části? Sony potvrdila pro nás, že aplikace bude fungovat pouze s telefony, které fungují Android 2.2 a vyšší, což je neuvěřitelně ironický uvažuje většina telefonů Sony Ericsson je, víte, stále přilepená s 2,1 . Naštěstí to vypadá, že PlayStation Telefon bude fungovat v pohodě, když to konečně propuštěn. Ale to ani tady, ani tam - hit galerie hromadu screenshotů z app.

Sony Reader app konečně k dispozici pro Android, pracuje pouze s 2,2 nebo vyšší původně objevila na Engadget na pá. 21 leden 2011 15:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Digitální čtečka | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat