pátek 21. ledna 2011

Rekordní počet letadel 'laserových události' dává nám důvod víc, proč nenávidět LA

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/21/sharp-increase-in-aircraft-laser-events-gives-us-one-more-reas/:
Jsi ten kluk s cílem jeho otce laserové ukazovátko na lidi, chůze po chodnících města? Jo, to zastavit - nyní. Co by vás mohly zvážit neškodný žert může mít závažné důsledky když mířil na kokpitu blíží jetliner. Co se zdá jako dobrá zábava v době, kdy může dočasně slepý pilot pokoušel přistát téměř milion liber života, kovu a paliva. Podle čísel právě vydané FAA, 2010 viděl rekordní počet zpráv laserů ukázal na letadla - "téměř dvojnásobek" počet zpráv od roku 2009. Z 2.800 případů hlášených celostátní, Los Angeles oblast hlášeno nejvíce s 201 nehod, následuje Chicago (98), Pheonix (80, z nichž polovina byly pravděpodobně UFO související), a San Jose (80 -! Podivína). Top 20 Seznam po přestávce.

Pokračovat ve čtení Rekordní počet letadel 'laserových události' dává nám důvod víc, proč nenávidět LA

Rekordní počet letadel 'laserových události' dává nám důvod víc, proč nenávidět LA původně objevila na Engadget na Pá. 21 leden 2011 08:50:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink New Scientist | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat