pátek 21. ledna 2011

Zeptejte se Engadget: nejlepší LCD monitor na trhu pod 200 dolarů?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/20/ask-engadget-best-lcd-monitor-on-the-market-for-under-200/:
Víme, že máte otázky, a pokud jste dost odvahy, aby požádala svět o odpovědi, zde je výstup, aby tak učinily. Tento týden Zeptejte Engadget otázkou je, k nám přijede z Ben, kdo potřebuje dobrý, skvělý či úžasné LCD monitor za $ 200 nebo méně. Pokud hledáte zaslat dotaz své vlastní, napište nám na linku zeptat [at]] Engadget [dawt com.
"Já jsem v současné době na trhu pro nový monitor počítače, a já se snažím najít největší" rána pro mou babku "v řádu kolem 200 dolarů. Chtěl bych používat tento monitor moc za videa a úpravu fotografií, takže ostrost a kontrast je musí, ale budu také používat to hodně pro sledování HD filmů a hraní her. Je potřeba mít oba HDMII a VGA port v něm, a vestavěný TV tuner by bylo pěkné , taky. Stručně řečeno, musím největší, nejostřejší a nejvíce dobře-postavený monitor mohu dostat za pod dvěma účty. Díky! "
Před dvěma lety, by tam být jen hrstka možností, kdy přemýšlejí na tuto otázku. Dnes existuje spousta monitorů pro pod 200 dolarů, zvláště když je skutečná velikost obrazovky není požadováno. Jinou možnost volby z lidí v davu? Přispět vlastním v komentáři níže!

Zeptejte se Engadget: LCD monitor na trhu pod 200 dolarů? Nejlepší původně objevila na Engadget na čt. 20 leden 2011 23:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat