pátek 21. ledna 2011

AT & T nabízí zdarma mikro nahoru 7,5 procenta zákazníků 'pravděpodobné, že zkušenosti špatné in-budování pokrytí'

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/21/atandt-offering-free-microcells-to-top-7-5-percent-of-customers-l/:
My jsme věděli, že AT & T byla test-marketing free 3G mikro účastníků se zvláště hrozné příjem v některých částech země, protože výrobek byl zaveden v minulém roce, ale jak 23. ledna jsou kodifikuje nabídku a brát to na celostátní úrovni. Sečteno a podtrženo: "top 7,5 procenta 3G bezdrátové zákazníků označeny jako pravděpodobné, že zkušenosti špatné in-budování pokrytí v domácnosti nebo malé kanceláře", bude příjem některých klasickou poštu s slevový kód, aby byl v AT & T obchodě a budete být nabídnuta zdarma Microcell. Je tu jeden háček, i když - musíte souhlasit s jedno-roční kontrakt na jednotce (oddělené od vašeho běžného účtu smlouvy), takže pokud zrušíte služeb v rámci tohoto roku, je třeba buď vrátit Microcell nebo si zpoplatněny 199,99 dolarů minus 16,67 dolarů za měsíc, že si to měl. Samozřejmě, že řádky s nově-zvýšená cena Microcell , že dopravce je zahájení začíná tuto neděli. Vzhledem k tomu, že AT & T musí uznat, že jste v hrozné recepci, aby si to, my nemůžeme říct, že jsme si doufám, že jeden z "štěstí" o 7,5 procenta - ale je to pěkný přínos nicméně.

AT & T nabízí zdarma mikro nahoru 7,5 procenta zákazníků 'pravděpodobné, že zkušenosti špatné in-budování pokrytí' původně objevila na Engadget na Pá. 21 leden 2011 12:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat