pátek 21. ledna 2011

Chybička se vloudila: Android obsahuje přímo zkopírovali kód v Javě, posílení Oracle případ

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/21/oops-android-contains-directly-copied-java-code-strengthening/:
Florian Mueller bylo zabíjení je v posledních několika měsících se svou analýzou různých tech patentu obleky na svém blogu FOSSpatents, a dnes je objevil docela zásadní bomba: nejméně 43 Android zdrojové soubory, které se zdají být přímo kopírovaný od Javy. To je velký problém, když viděl, jak Oracle je v současné době žaluje Google o patent a porušení autorských práv v Android - což není případ těžké dokázat, když máš 37 Android zdrojové soubory označené "proprietární / DŮVĚRNÉ" a "Nedistribuovat "Oracle / Sun a nejméně dalších šest souborů v Froyo a perníku, které se objevují byly rozklad z Java 2 Standard Edition a šířen pod open source licencí Apache bez povolení. V jednoduchých termínech? Google kopírovat Oracle kód v Javě, vložili do nového řidičského průkazu, a dopravil to.

Nyní jsme dlouho myslel Google zvláštní reakci na to soud Oracle zdánlivě uznal některé protiprávního jednání, a tak jsme pochyb o tom, je to překvapení v Mountain View, ale my jsme hádat sluchátko prodejci se nebude tak nadšen - zejména proto, že pomocí Android již způsobil společnosti jako HTC a Motorola být hit s hlavními jasných soudů jejich vlastní. Uvidíme, co se děje, ale do té doby byste měli rozhodně hit se Florian je místo pro plné špíny - je to asi 47 stránek za materiál, a to je hustý, ale pokud jste do takovéhle věci je to neuvěřitelně zajímavé.

Chybička se vloudila: Android obsahuje přímo zkopírovali kód v Javě, posílení Oracle případ původně objevila na Engadget na pá. 21 leden 2011 11:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje FOSSpatents | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat