pátek 21. ledna 2011

XBMC přichází do nového Apple TV, jdeme hands-on (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/20/xbmc-comes-to-the-new-apple-tv/:
XBMC na nové Apple TV

Takže jste jailbroke nového Apple TV, jen aby si uvědomil, že to není vše , že moc dělat na vrcholu Everestu, kromě odpočinku a vychutnat si úspěch, co? Není třeba trek dolů z kopce - existuje mnoho myslí v práci využít váš nový-našel sílu v něco skutečně užitečného. Stejně jako to, co, řeknete? Take houser výše. Sekunda-generace Apple TV se objevil na našem prahu tento víkend s XBMC na palubě - dekódování naše 1080p HD obsah, kompletní s hardwarovou akceleraci, na ARM křemíku Apple, a jen občas rozkouskovanost.

Pokud je váš smysl pro sebe-nároku přemýšlel, co trvalo tak dlouho, ne. Jsme řekli, že to není jednoduchý port, jako nový Apple TV nesdílí hodně s jeho starším bratrem, a je úplně jiné zvíře vyvíjet. Převážná část práce byla provedena, i když, a jak můžete vidět ve videu výše, jakmile spustíte XBMC z nového Apple TV je to samé skvělé zkušenosti, které jste přišel k lásce. Rozdíl je v tom, tentokrát, hardware vedete to na náklady jen 99 dolarů. Tato drobná pole je konečně začíná cítit magické ... teď jsme jen čekali na jednoduchého instalátoru, abychom mohli nahrát to sami.

Pokračovat ve čtení XBMC přichází do nového Apple TV, jdeme hands-on (video)

XBMC přichází do nového Apple TV, jdeme hands-on (video) se původně objevila na Engadget na čt. 20 leden 2011 20:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat