pátek 21. ledna 2011

HTC zisky a vyskočil až ohraničovací, Peter Chou slibuje tablet a rozšíření výroby

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/21/htc-profits-leaping-and-bounding-up-peter-chou-promises-tablet/:
HTC čtvrtém čtvrtletí roku 2010 šla přesně stejným způsobem jako první tři : firma zprávy o 160 procent nárůst zisku (na 500 milionů dolarů), rok-na-rok a 31 procent nárůst oproti 3. čtvrtletí 2010. Celkové příjmy za poslední tři měsíce loňského roku zaoblené výši 3,5 miliardy dolarů ochranné známky, které byly triviální 1,4 miliardy dolarů před rokem. Generální ředitel společnosti Peter Chou nevidí žádný konec tohoto dramatického růstu, předpovědi to bude i nadále v dvouciferném do roku 2011, a chce, aby odpovídaly až to tím, že zdvojnásobí měsíční výrobní kapacity v závodě Shanghai HTC až dva miliony telefonů. Pokud je to nutné, on říká, že bude i outsourcing výroby. Ještě zajímavější je však Chou je přiznání, že HTC je strategizing vstup do tableta oblasti : "Je to nový trh s mnoha konkurenty, a nechceme spěchat do něj. It" Těžko překvapí, ale dobré mít to z první ruky.

HTC zisky a vyskočil až ohraničovací, Peter Chou slibuje tablet a rozšíření výroby původně objevila na Engadget na pá. 21 leden 2011 15:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje AP (Yahoo! News) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat