pátek 21. ledna 2011

Péče o zdraví a letecký průmysl se dohodly, že FCC zrušil šířku pásma pro specializované vzdáleném systému monitorování pacientů

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/21/health-care-and-aeronautics-industries-agree-that-fcc-should-set/:

Mobilní tělo sítě (MBAN) technologie má potenciál být přínosem pro zdravotní systém budoucnosti tím, že umožňuje dálkové monitorování pacientů pomocí jednorázových bezdrátových zařízení - což znamená méně návštěv u lékaře pro všechny a skvělá zpráva pro latrophobes. Až do teď, byl MBAN oponován Letectví a letové zkoušky rozhlasu Koordinační rady (AFTRCC), protože využívá stejné rozhlasové orchestry, že výrobci letadel, když jsou zkoušení nových letadel. AFTRCC nechtěl všechno, co lékařská klábosení "znečišťovat jejich spektra", ale rozhodl se dostat na palubu s MBAN, kdy zdravotní péče průmysl slíbil vytvořit způsob, jak zastavit signály, které narušují letecký provoz. MBAN je součástí Národní FCC Vysokorychlostní plánu a zamýšlí použít krátký-délky rádiových vln (ne na rozdíl od Bluetooth ) v 2300 a 2400 MHz rozsah přenosu fyziologických info na ošetřujících lékařů - na rozdíl od jiných pacientské monitory, které používají web- na základě komunikace . MBAN by zpočátku být použity v nemocnicích, ale mohl později najde cestu do bydlení tím, že zaměstná zábavní systémy domácího ( Wii Fit integrace, tady se dostáváme!) shromažďovat a předávat údaje. S FCC Očekává se, že rozhodnout o konečném pravidla pro MBAN koncem tohoto roku, Intel zdraví Guide mohou mít některé společnosti v at-home monitoring podnikání pacienta. Můžeme jen doufat, že příště leteckého průmyslu a zdravotní péče spojit síly, bude mít podobu jetpack-nosit doktoři dělat dům volání.

Péče o zdraví a letecký průmysl se dohodly, že FCC zrušil šířku pásma pro vyhrazené dálkové monitorovací systém pacientů původně objevila na Engadget na pá. 21 leden 2011 14:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Computerworld | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat