pátek 21. ledna 2011

Obchodník hospodářství MyFord Touch tříd pro zmatení vlastníků aut

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/21/dealers-holding-myford-touch-classes-for-confused-car-owners/:
Obchodník hospodářství MyFord Touch tříd pro zmatení vlastníků aut
Pro nás, MyFord Touch je skvělý způsob, jak spravovat své auto: čtyř-regulátory na volantu pro navigaci prostřednictvím jednoduchých, barevný-kódovaný menu, centrální dotykový panel, dokonce i funkce rozpoznávání hlasu, takže si můžete žít mimo těch Michaela Knighta fantazie . Nicméně, někteří lidé, lidé, kteří zřejmě neměl trávit své dětství rmutování palce do podložky-D, zjišťují, že je vše trochu matoucí. Consumer Reports nedávno brojili proti systému a Ford se snaží, aby přechod od knoflíky na knoflíky trochu jednodušší. Mnoho prodejců nyní nabízí tutoriál zasedání, že majitelé Touch-vybavené vozy mohou navštěvovat, 45 minut jízdy vzrušení, které vás nechám a váš prodejce dostat jen, že mnohem blíže. Vzhledem k tomu, opravdu, když jsme konečně dokončit a podepsat smlouvání papírování není nic chceme udělat víc, než strávit další hodinu v autorizovaném.

Obchodník hospodářství MyFord Touch tříd pro zmatení vlastníků automobilů původně objevila na Engadget na Pá. 21 leden 2011 10:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Freep | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat