pátek 21. ledna 2011

Logitech Wireless Mouse M515 pracuje na pohovky až na dva roky bez dobíjení, pobyty nepouští vlákna

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/21/logitech-wireless-mouse-m515-works-on-sofas-for-up-two-years-wit/:
Jistě, myší, ok spousta, většina z nich může být myší rozmazlených pracovat na materiálu. Ale to se společnost věnuje práci s myší s portfolio o velikosti společnosti Logitech k designu myši speciálně pro použití na pohovce. Viz Logitech Wireless Mouse M515 nabízí uzavřené dno případ, který vám umožní myši na měkkém povrchu bez zachycení. To znamená, že nebude vybírat kousky chmýří kolem čidla, když přetáhnete přes pohovku, postel, nebo kalhot-oděný stehna. Samozřejmě, že to může být také použit na více tradiční výpočetní povrchů, taky. M515 se může pochlubit až dva-roky díky životnosti baterie, z části, ruka-detekční senzor, který způsobí, že myš spát kdykoliv to není koná. Zaokrouhlování se seznam funkcí Logitech Hyper-Fast rolovací kolečko a Unifying USB micro přijímač potřebné pro notebook nebo PC domácí kino, který chcete ovládat. Podívejte se na M515 na loď do Evropy v dubnu na 49,99 libra - to je asi 80 dolarů převedeny, ale budete pravděpodobně zjistíte, že za mnohem méně, kdykoliv hity americké maloobchodní.

Pokračovat ve čtení Logitech Wireless Mouse M515 pracuje na pohovky až na dva roky bez dobíjení, pobyty nepouští vlákna

Logitech Wireless Mouse M515 pracuje na pohovky až na dva roky bez dobíjení, pobyty nepouští vlákna původně objevila na Engadget na Pá. 21 leden 2011 05:18:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat