pátek 21. ledna 2011

HTC úniky naznačují, velký, malý, buttonless a Brew MP-založené telefony jsou na cestě

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/20/htc-leaks-suggest-big-small-buttonless-and-brew-mp-based-phon/:
Všechny věci zvážily to, HTC nedělá nejlepší práci chránit svůj plán, ba snímky, které unikly o něco více než před rokem skončil dělá skvělou práci ukázat nám, co bylo v potrubí pro rok 2010, a tak jsme bych ' t pochyb o tom, že masové rozšíření PocketNow byla dnes zveřejněna. Začíná na vrcholu, máme zařízení, které vypadá jako trackpad-méně evoluce původní Desire (na obrázku výše), další, který vypadá jako Aria -klížil Nexus jeden v černé barvě (kompletní s old-škola trackball), a Další verze buttonless telefon, který dostal generické značky HTC na místě loga Verizon v obrázku objevený Phandroid před pár dny (na snímku po přestávce).

To není všechno, i když: tam se také zdá být nižší-end Android zařízení s tělesným Odeslat / Konec, tlačítka a optický trackpad pod pomenší displej doprovodu obvyklých čtyř kapacitní tlačítka. Přístroj s logem Čína Telecom na to je také v mixu, vypadat jako big-detekční model, který bude pravděpodobně připraveno k tomu, že bitvu s 1.2GHz Droid X pod jiným názvem , která právě zahájila támhle. A konečně, je tu malé, "entry-level model, který by mohl uspět Smart jako HTC Brew MP -poháněl flagbearer, i když Android je samozřejmě tah zde. Specifikace a jména jsou stále záhadou plošně v tomto bodě, ale jak říká PocketNow, bychom neměli být překvapeni, kde získáte informace na MWC příští měsíc.

Pokračovat ve čtení HTC úniky naznačují, velký, malý, buttonless a Brew MP-založené telefony jsou na cestě

HTC úniky naznačují, velký, malý, buttonless a Brew MP-založené telefony jsou na cestě původně objevila na Engadget na čt. 20 leden 2011 17:28:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje PocketNow (1) , (2) , (3) , (4) , (5) , (6) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat