čtvrtek 20. ledna 2011

Northwestern University v křivočarých 'oko kamery' je rozmačkaný, stejně jako vy

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/19/northwestern-universitys-curvilinear-eyeball-camera-is-squish/:
Northwestern University v křivočarých 'oko kamery' je rozmačkaný, stejně jako vy Viděli jsme lepkavý čočky předtím, Varioptic odrůda s již našli domov v upřímný bože maloobchodní produkt . Ale tohle je trochu jiný. Je to tzv. "oční bulvy kameru," křivočarých objektiv a snímač systém vyvinutý týmem na Northwestern University a University of Illinois, Urbana-Champaign. Používá podobný druh flexibilního designu, tentokrát ovládané změnou tlaku tekutiny v přístroji - vyšší tlak na konvexní, nižší tlak na konkávní. Zajímavé je zde obrazový snímač fotoaparátu sám kabely právo spolu s objektivem, a zároveň maximální zoom je v současné době žalostný 3.5x, vyšší moc je řekl, aby byl možný - nakonec. Ani slovo dostal, když jsme mohli vidět tyto přijde na trh, takže se nemusíte tahat Bateau a zbavit se své masité ty ještě ne.

Northwestern University v křivočarých 'oko kamery' je rozmačkaný, stejně jako vy původně objevila na Engadget na st. 19 leden 2011 20:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje PhysOrg | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat