čtvrtek 20. ledna 2011

FAA varuje aktuálních otázkách, GPS v jihovýchodní 'testy' USA kvůli ministerstvo obrany

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/20/faa-warns-of-ongoing-gps-issues-in-southeastern-us-due-to-defens/:
Nepropadejte panice, ale každý plánování na využití GPS v southeastern USA na příští měsíc nebo tak bude pravděpodobně chtít, aby se ujistil, že mají nouzovou možnost. To je podle letu poradní právě vydané FAA, který varuje, že jejich piloti GPS signál ", může být nespolehlivý nebo není k dispozici", vzhledem k "GPS testy", že ministerstvo obrany bude provádět v období mezi lednem 20. a 22.února. Podrobnosti jsou poměrně lehké mimo, ale FAA se na vědomí, že když se "testy" dojde, budou aktivní po dobu 45 minut, a bude následovat 15 minut mimo čas - dodatečné oznámení na pilotů bude zřejmě být vydáno nejméně 24 hodin před provedením jakýchkoli zkoušek. Samozřejmě, když tento konkrétní poradenství je zaměřena na piloty, bude to pravděpodobně ovlivní i všechny ostatní GPS přístroje, jako FAA neuvádí žádné GPS otázky specifické pro letectví. Skutečnou otázkou však je právě to, co ty záhadné "GPS testy", jsou - pokud jsou, ve skutečnosti, GPS zkoušky na všech ...

[Díky, Brady]

FAA varuje aktuálních otázkách GPS na jihovýchodě USA kvůli ministerstva obrany 'testy' původně objevila na Engadget na čt. 20 leden 2011 14:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje FAA (PDF) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat