čtvrtek 20. ledna 2011

T-Mobile USA rozhovory budoucnosti, Deutsche Telekom odstavení ho lanem; Clearwire spektra nákup je stále ve hře?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/20/t-mobile-usa-talks-future-deutsche-telekom-weaning-it-off-lifel/:
Německo je Deutsche Telekom - lépe známý ve Spojených státech jako Mobile USA je tyran mateřský T-- byl v New Yorku dnes chatování své americké divize vyhlídky do budoucna, a execs z obou stran rybníka měl docela dost na to říct. Největší obavy vynikající pro dopravce se točí kolem příjmy a zákaznické máselnici - což, buďme upřímní, jsou hlavní kritéria, která musí být každý dopravce na světě, se snaží zlepšit - a CEO divize Philipp Humm jen oznámil řadu iniciativ na pomůže dostat se ta čísla v řadě. Na máselnice straně, oni jsou "bude velký s operačním systémem Android" v boji proti iPhone, pokračovat na zavedení WiFi volání ke zmírnění problémů pokrytí sítě, a zpřísnění "řízením rizik" problémy, které mají nechat nějaký účet deadbeats proklouznout trhliny. Funny si myslet, že non-platba je dost velký problém, aby se příjmy riziko pro tyto lidi, ale je to pravda.

Pokračovat ve čtení T-Mobile USA rozhovory budoucnosti, Deutsche Telekom odstavení ho lanem; Clearwire spektra nákup je stále ve hře?

T-Mobile USA rozhovory budoucnosti, Deutsche Telekom odstavení ho lanem; spektra nákup je stále ve hře? Clearwire původně objevila na Engadget na čt. 20 leden 2011 15:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Deutsche Telekom , Reuters | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat