čtvrtek 20. ledna 2011

Samsung Galaxy S Zářivé dostane Froyo zítra, "říká T-Mobile o společné organizaci trhů

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/20/samsung-vibrant-will-get-froyo-tomorrow-says-t-mobile-cmo/:
Omlouváme se, pánové, ale vaše teorie o spiknutí jsou úplně kaput - nejen že Samsung Galaxy S dostat Android 2.2 americký, ale rychlé aktualizace softwaru začne kolejových zítra na T-Mobile USA. To je slovo přímo od T-Mo vedoucí marketingu Cole Brodman, který hodil novinky k PC Magazine dnes odpoledne s tím, že zpoždění bylo "kontroly kvality a načasování vydání." Zdá se, že tam je práce navíc podílejí na stahování operačního systému a přidáním exkluzivní aplikace, jako je volání WiFi - ačkoli on nepotvrdil ani by konkrétně se objeví v zářivé je budovat Froyo. Zde je několik dalších vítanou zprávou, i když: pán slíbil, že obecně Android aktualizace na T-Mobile bude více řádek od nynějška, protože firmy natáčení aktualizovat všechny telefony na nové verze do pěti měsíců od Google aby zdrojový kód k dispozici. Znamená to, že bychom měli očekávat nějaké Perník muže v květnu? Nejsme úplně jistý, ale my jsme si představit, že T-Mobile soupeři nesedí stále - budeme asi slyšet nějaké fascinující, okouzlující a naprosto epické zprávy o Froyo každou chvíli.

Samsung Galaxy S Zářivé dostane Froyo zítra, "říká T-Mobile o společné organizaci trhů se původně objevila na Engadget na čt. 20 leden 2011 14:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TmoNews | zdroje PC Mag | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat