čtvrtek 20. ledna 2011

IBM tvoří nové partnerství s ARM v naději, že v rozvojových směšně malé mobilní procesory

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/19/ibm-forms-new-partnership-with-arm-in-hopes-of-developing-ludicr/:
Viděli jsme IBM a ARM tým se předtím, ale tento týden obě společnosti oznámily novou společnou iniciativu k rozvoji čipy 14nm měření. To je podstatně menší než směšně malý 20nm SoC ARM doufá, že vytvoří ve spolupráci s TSMC, a dělá společnosti předchozí práce s IBM na 32nm polovodičů vypadat jako dort procházku. Potenciální výhody, i když jsou rychlejší procesory, které vyžadují méně energie, které obě firmy doufají, že připraví cestu pro novou generaci zařízení. Kdo ví, jestli nebo kdy budeme vidět hmatatelné výsledky z tagu týmu, ale pokud IBM Watson může porazit mistry ohrožení , vytvářet menší polovodiče by měla být základní, ne? Chcete-li číst v průběhu celého oznámení podívejte se na tiskovou zprávu po přestávce.

Pokračovat ve čtení IBM tvoří nové partnerství s ARM v naději, že v rozvojových směšně malé mobilní procesory

IBM tvoří nové partnerství s ARM v naději, že v rozvojových směšně malé mobilní procesory původně objevila na Engadget na st. 19 leden 2011 18:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Tazatel | zdroje IBM | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat