čtvrtek 20. ledna 2011

Samsung HDTV-založené app sklad prochází dva milióny stažení

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/20/samsungs-hdtv-based-app-store-passes-two-million-downloads/:
Dosažení dva milióny stažení během jednoho roku se může zdát vzhledem k mizerným Apple App Store vydal 1,5 miliardy stažení v jeho prvním ročníku, a aplikace Mac obchod prošel jeden milion stažení v den zahájení . Přesto je to největší číslo jsme viděli z TV tvůrce, a když vezmete v obchodě, že Samsung je jen prošel jeden milion stažení již v listopadu, zdá se, že korejský gigant tech je dobrá věc děje. Samozřejmě jsme věděli, že společnost byla vážně aplikací, když to oznámil Volný TV soutěže koncem loňského léta lákat vývojářům platformu, a dnes App Store je dostupný ve více než 120 zemích a má přibližně 380 žádostí, 259 z nich jsou zdarma . To také nebolí že značka již prodal boatloads televizorů Smart a plány na lodi 12 milionů vyšší, v roce 2011. Otázkou je, kdy se obchod hity 10 milionů ochranné známky, může Samsung případně vytáhnout z nové interpretační tanec, který jeho vrcholy 2011 CES keynote ? Určitě doufám. Pro úplné oznámení, podívejte se na tiskovou zprávu po přestávce.

Pokračovat ve čtení Samsung HDTV-založené app sklad prochází dva milióny stažení

Samsung HDTV-založené app sklad prochází dva milióny stažení původně objevila na Engadget na čt. 20 leden 2011 05:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat