čtvrtek 20. ledna 2011

Xbox 360 povinný update obnoví boot disk, zadržuje Call of Duty pro piráty tad

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/19/xbox-360-mandatory-update-restores-boot-to-disc-detains-call-of/:
Příběh trojským koněm, musí být favoritem mezi výrobci video herní konzole, protože aktualizace softwaru v těchto dnech často přicházejí s více než očekávali - dnes, Microsoft vydal aktualizaci povinný Xbox 360, údajně pro jeden Opravena chyba, ale zdá se se náhodně zastavil skóre pirátů a hackerů z hraní Call of Duty: Black Ops a Modern Warfare 2 na konzoli. Členové Xbox-Scene fóra poznamenal aktualizace bral podezřele dlouho stáhnout, zjistil, že záložní kopie těchto her přestala fungovat, a nyní věří, že Microsoft zahrnuta patch pro tyto dvě hry k tomu, aby anti-pirátství funkce, které konkrétně cíle spálil kopií. Co povinné aktualizaci udělat pro vás, pokud si nejste součástí hackerské scéně? Umožňuje to pouze konzole automaticky zavede před zní hru, když jste moc jej, vlastnost, která byla náhodně zdravotním postižením v listopadu .

[Díky, Brian]

Xbox 360 povinný update obnoví boot disk, zadržuje Call of Duty pro piráty tad původně objevila na Engadget na st. 19 leden 2011 20:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink WinRumors , NeoGaf | zdroje Hlavní Nelson , Xbox-Scene | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat