čtvrtek 20. ledna 2011

Jak se vaše odemknout HTC WP7 zařízení z re-zamykání po každé synchronizaci

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/20/how-to-keep-your-unlocked-htc-wp7-device-from-re-locking-after-e/:
Jak se vaše odemknout HTC WP7 zařízení z re-zamykání po každé synchronizaci
Dobře, tak WP7 komunita může hackování není zdaleka tak aktivní jako neúnavně pracují, aby každý aspekt Android zařízení roztaženými do větru, ale to neznamená, že tam není kvalifikovaná skupina tinkerers podle svých sil na Microsoft je nejlepší. ChevronWP7 je jasným příkladem toho, a ačkoli to bylo oficiálně stáhla to je ještě docela jistě používán. Nyní jeho funkčnost byla rozšířena s druhým hack, který umožňuje používat Zune synchronizovat HTC telefon, aniž by ji dostat všechny uzamčené pevně znovu. Najdete zde všechny informace o druhé straně zdroj odkaz níže, ale my budeme pokračovat a upozorní vás, že jakmile příští WP7 verzi kapek tohoto konkrétního odemknout bude zakázán. Pak to bude na ten příští.

Jak se vaše odemknout HTC WP7 zařízení z re-zamykání po každé synchronizaci se původně objevila na Engadget na čt. 20 leden 2011 12:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink AliWaqas | zdroje xda-developers | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat