čtvrtek 20. ledna 2011

T-Mobile potvrzuje Galaxy S s 4G, Android-založené Sidekick 4G se blíží

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/20/t-mobile-confirms-galaxy-s-with-4g-android-based-sidekick-4g-ar/:
Whoa, to je druh z čista jasna: v horní části 4G Pulzující , že jsme už unikly do omrzení (ačkoli on se odkazuje na to jako "Galaxy S 4G"), T-Mobile USA CEO Phiipp Humm uvedeno v akce dnes ráno, že společnost připravuje HSPA + Sidekick - ano, Sidekick - byť s operačním systémem Android otvory v místě zaniklé nebezpečí Hiptop operačního systému. Pro záznam, T-Mobile nemá žádné Sidekicks v jeho lineup od poloviny loňského roku , i když to dělá vlastní značku Sidekick - ne Danger / Microsoft - a nepochybně by rád, aby to zpátky do relevance. Shodou okolností, pane Android sám Andy Rubin, přišel z Danger - takže Sidekick začíná se za ním kolem. Něco jako ... Víte, sidekick. Oba produkty jsou řekl, aby "brzy".

T-Mobile potvrzuje Galaxy S s 4G, Android-založené Sidekick 4G přichází původně objevila na Engadget na čt. 20 leden 2011 10:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Telefon Scoop | zdroje PC Magazine | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat