čtvrtek 20. ledna 2011

LG G-břidlice mají 8,9-palcový 3D displej? Fáma mlýn říká, že 'možná'

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/19/lg-g-slate-to-have-an-8-9-inch-3d-display-rumor-mill-says-mayb/:
Pokud 3D a tablety jsou dva nezastavitelné síly moderní spotřební elektroniky, nemá smysl ztrácet tvar je do jedné, hrůzostrašný, trendový přístroj? LG T-Mobile-svázal G-břidlice by mohlo být, že dělá přesně to, jsme jednání, jako pár různých místech jsou zpravodajské, že přijdete s 3D-schopný zobrazit. Kluci na GPS a spol mají zřejmě slyšel přímo od francouzských paže LG, který jim řekl, G-břidlice by měl brýle-bez 3D zobrazení a 3D kamerou, ačkoli platnost této informace se ředí poněkud 'zdroj TmoNews zjištění 3D brýle uvedena jako budoucí příslušenství pro tento poněkud tajemné tabletu. Ano, je to rozporuplné informace, ale pak Pocket-cupanina také slyšel přímo od LG a přijal slib "skutečné pracovní 3D zařízení", která by měla být v nejbližší době očekávat. To by mohlo být 4,3-palcový panel autostereoskopické jsme scoped ven na veletrhu CES, nebo to mohlo být dalším náznakem, že G-břidlice to už kamera-plachý pro velmi obzvlášť, tří-dimenzionální důvod.

LG G-břidlice mají 8,9-palcový 3D displej? Fáma mlýn říká, že 'možná' původně objevila na Engadget na st. 19 leden 2011 17:39:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Unwired Zobrazit | zdroje GPS a spolupráci , TmoNews | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat