čtvrtek 20. ledna 2011

j5 Vytvořit na zařízení / sdílení dat, periférií nechat nás opatrný optimismus

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/20/j5-creates-device-data-sharing-peripherals-leave-us-cautiousl/:
Jsme umírající se dozvědět více o j5 Vytvořit je řada atraktivních a ambiciózní periferie, ale nejsme si úplně jisti, že skutečně existují. Na webových stránkách společnosti nabízí šest různých údajů a produktů v oblasti sdílení zařízení - JUC100 Wormhole KM Switch nabízí klávesnici a myš přes dva funkčnost zařízení; JUA230 DVI displeje adaptér se připojí až šest monitorů s třemi různými režimy zobrazení, a JUH320 Wormhole stanice sdružuje sdílené klávesnici a myš přístup se dvěma USB 3.0 porty a čtečku paměťových karet. j5 stránkách slibuje stylový připojení, kde najdete elegantní výrobek omítky a flash prezentace, která poskytuje, ehm, inspirativní vhled - labutě, flétny, baletky - ale žádné řeči o hotové výrobky, cena či dostupnost. Kromě toho jsme nenašli žádné z těchto zařízení pro on-line prodej, a to navzdory skutečnosti, že značka je mateřská společnost, KaiJet, je tradiční výrobce periferií na Tchaj-wanu. Takže, ano, je tu šance, že někdo tam venku je zahnutý do Wormhole stanice teď, ale my bychom neměli sázet náš diamant-pokryté iPhone na to.

j5 Vytvořit na zařízení / sdílení dat, periférií nás opustit opatrně optimistický původně objevila na Engadget na čt. 20 leden 2011 12:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Vše USB | zdroje Vytvořit J5 | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat