neděle 9. ledna 2011

Enterprise nabízí Chevy Volt v Kalifornii, pravděpodobně bim Vám za podání zpět Half-zpoplatněny

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/09/enterprise-to-offer-chevy-volt-in-california-probably-ding-you/:
Ani jeden se zvyšoval o one-Hertz - který již oznámil, plug-in nájemní program, který vám patří všemohoucí Tesla Roadster a maličký Smart Fortwo - Enterprise Rent-A-Car právě oznámila, že to bude první nabízí Chevrolet Volt později v měsíci. Společnost Mark Christopher Auto Center v Ontariu, Kalifornie bude mít nezveřejněnou částku v zásobě pro denní a týdenní pronájem, a to zní, jako kdyby to bude potýká více, hned jak se sjet z výrobní linky. Pro ty, kteří nemohou dělat to docela dolů do pouště, bude Enterprise nabízet 500 Nissan Leaf vozidel celostátní, s nabíjecí stanice již instalován v Los Angeles, San Diego a Santa Monica. Ani slovo o jaký typ poplatku budete hitem, když si přinesete ho zpět s pouze 20 procent z nabitých baterií, ale můžete si být jisti pohlaváry v podniku už o tom přemýšlím.

Pokračovat ve čtení Enterprise nabízí Chevy Volt v Kalifornii, pravděpodobně bim Vám za podání zpět Half-zpoplatněny

Enterprise nabízí Chevy Volt v Kalifornii, pravděpodobně bim Vám za podání zpět Half-zpoplatněny původně objevila na Engadget na Ne. 09.01.2011 01:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Zelené auto Kongres | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat