neděle 9. ledna 2011

Marvell-poháněl OLPC XO 1,75 pouze lízne 2 wattů, nakonec poplatky přes ruční klikou

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/09/marvell-powered-olpc-xo-1-75-only-draws-2-watts-of-power-finall/:
Zde je něco, co možná nevíte - OLPC XO je ruční klikou nikdy opravdu pracoval pro dobíjení notebooku děťátko. Proč? No, předchozí verze byly poháněny x86 AMD a VIA procesory , které vytáhl příliš velkou moc. Nicméně, to jsou různé nyní s XO 1,75 od OLPC je pečený v 1GHz Armada Marvell čipu . Jako výsledek, celý systém nyní jen vytáhne dvě w síly, a tak baterie může být trochu šťávy s několika závity, že neon zelené kliky. Není to znamenalo pro dobití notebooku úplně - ve skutečnosti, podle ČTÚ OLPC Edward McNierney by to trvat asi dvě hodiny startem na začátek vypnutí systému. Jiné než čerstvé procesor ARM, nový model je shodný s předchozími verzemi - má venkovní čitelný displej PixelQi , Flash skladování, gumové klávesnici, a běží cukru OS . Na různých poznámku, OLPC se usilovně pracuje na tabletu verzi XO a podle McNierney, jen zvednout, je najít odolnější, plastové displej - přechodu od stávajícího systému do tablet by měl být poměrně snadné, protože všechny vnitřnosti jsou na displeji část již. Tableta je stále na trati pro rok 2012, přičemž by měl být XO 1,75 s ruka-startování děti na konci léta.

Marvell-poháněl OLPC XO 1,75 pouze lízne 2 wattů, nakonec poplatky přes ruční klikou původně objevila na Engadget na ne. 09.01.2011 00:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat