neděle 9. ledna 2011

Kenmore ukazuje smartphone / tablet-připojené zařízení na veletrhu CES (hands-on)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/08/kenmore-shows-off-smartphone-tablet-connected-appliances-at-ce/:
Už jsme viděli několik smartphone-připojené spotřebiče v jeho lineup Thinq LG , a vypadá to, že Kenmore se nyní chystá zapojit to ve velkém stylu s některými docela působivé "posílené" zařízení vlastní - což se nám podařilo získat Podívejte se na počátku zde na CES. Ti budou zahrnovat věci jako pračky, sušičky, sporáky a ledničky, z nichž všechny budou moci být kontrolovány pomocí "smartphone nebo chytrý tablet" (Apple a zařízení se systémem Android byly konkrétně zmíněny jako dostat zdarma app), nebo prostřednictvím velkého dotykového displeje na samotném zařízení (nikoliv jako vyměnitelné tablet, bohužel). A co víc, spotřebičů všech pochlubit Kenmore Connect, který umožňuje vzdálenou diagnostiku, které lze použít k přípravě techniků na in-opravy domů, a oni balení řadu funkcí řízení spotřeby energie, která vám umožní šetřit energii a dávat pozor na to, jak moc jste 're použití. Bohužel, budete ještě trochu počkat, než budete moci skutečně koupit - Kenmore říká, že začnu válcování v roce 2012. Hit se v galerii níže blíže podívat.

Pokračovat ve čtení Kenmore ukazuje smartphone / tablet-připojené zařízení na veletrhu CES (hands-on)

Kenmore ukazuje smartphone / tablet-připojené zařízení na veletrhu CES (hands-on) původně objevila na Engadget na so. 08.1.2011 23:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat