neděle 9. ledna 2011

Acer Iconia Windows 7 tablet hands-o

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/09/acer-iconia-windows-7-tablet-hands-on/:
Acer dělal něco velmi jasně zde na CES - to chystá vstoupit na trh tablet podobně jako do něj vstoupila netbook jeden, se spoustou možností. Kromě Android tablet (je to tu 4,8-, 7 - a 10-palcová verze ) a dual-obrazovce Iconia , společnost bude přinášet jeho 10,1-palcový Windows 7 tablet na trh v USA asi 550 dolarů v nadcházejících měsíců. Stejně jako jsme slyšeli, tablet bude používat platformu AMD Fusion a přijde s klávesnicí doku. Dostali jsme možnost se podívat na celý balíček a dok / tablety do sebe zapadají v jednoznačné - tablet a klávesnice jsou obklopeny magnetickým hranicemi, které zámek na každém jiný. Když vytáhnout 'em sebe můžete připojit přes USB tablet na klávesnici, nebo použijte ho na jeho vlastní. Celá připojovací mechanismus cítil se velmi chatrné o dvě jednotky jsme viděli na výstavě, i celou věc se cítí velmi těžké, když nahoře ukotven. Elegantní klávesnice se liší od typických odrůdy Acer, ale jsme opravdu rádi přidání ukazovátko v centru pro navigaci Windows 7.

Nedostali jsme se trávit příliš mnoho na pracovní jednotku, ale my jsme byli schopni, aby se oheň Engadget v Internet Explorer 9 a přejděte na stránku spíše hladce. Je to jasné, zda Acer bude používat kůži na vrcholu Windows 7, protože jsme to viděli na displeji ve stánku společnosti Microsoft, a všechny tyto tablety byly akcie systémem Windows. Mělo by být spíše zajímavé sledovat, jak AMD Fusion platforma vystupuje v tabletu a jak to ovlivní výdrž baterie, ale dokud vám můžeme přinést kompletní recenzi si řekneme v galerii níže.

Acer Iconia Windows 7 tablet hands-o původně objevila na Engadget na ne. 09.01.2011 12:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat