neděle 9. ledna 2011

Samsung vstupuje do nové Galaxy s rozsahem BabyView kojenecké monitorů

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/09/samsung-enters-new-galaxy-with-babyview-range-of-infant-video-mo/:
Diskuse o rozšíření něčí horizont. Samsung vzal přestávku od tlačit jeho připojení HDTV a Galaxy S line zde na CES představit něco, co jen trošičku jinak: miminko video monitor line. Jo, vážně. Rozsah BabyView je řekl, aby byl navržen tak, aby se vešly do divoké a bláznivé životní styl "tech-důvtipný rodiče", umožňující hrdé Mamas a Papas sdílení audio a video z jejich mladík s přáteli a rodinou přes Twitter a Facebook. Jak to? Bude log video na vestavěný SD kartu, která pak může být vyložen a předán - ne zrovna nejvíce plynulý proces na světě, ale hej, tam to je. Celá linka bude nabízet noční vidění, obousměrný mluvit, zvuk / vibrace upozornění, vzdálený noční, slot pro SD kartu a síťových podporu pro až čtyři kamery. Hop na minulé přestávce, pokud potřebujete specifika, a podívejte se na spoustu k zemi letos na jaře pro mezi $ 199 a 299 dolar.

Pokračovat ve čtení Samsung vstupuje do nové Galaxy s BabyView rozmezí počáteční monitorů

Samsung vstupuje do nové Galaxy s rozsahem BabyView kojenecké monitorů původně objevila na Engadget na Ne. 09.01.2011 06:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat